Uncategorized

Vastauksia yleisiin kauneuskysymyksiin

Ihmisillä on monia kysymyksiä kauneudesta ja siihen liittyvistä vaikeuksista. Alla on muutamia yleisimpiä kysymyksiä, jotka tulevat esille.

Kuinka poistat silmäpussit?

Silmien ympärillä oleva ihosi voi olla kasvojen ihon ohuin ja sisältää myös paljon verisuonia. Nesteen kerääntyminen tämän herkän ihon alle voi aiheuttaa tummia silmänalusia ja turvotusta – varsinkin kun emme ole nukkuneet!

Se on vanha temppu, mutta kurkun viipaleet tai jäähdytetyt kamomillateepussit yhdessä väsyneiden silmien kanssa saattavat rauhoittaa ja vapauttaa nesteitä.

Levitä sitten silmänympärysvoidetta ja hiero sitä kevyesti silmien ympärillä olevalle iholle verenkierron edistämiseksi ja turvotuksen poistamiseksi.

Turvonneet silmät voivat myös olla merkki kuivumisesta tai liiallisesta suolan nauttimisesta, jotka molemmat aiheuttavat nesteen kertymistä Dermapen – mikroneulaus. Joten juo tarpeeksi ja vaihda suolaisiin välipaloihin, joissa on vähän suolaa. Tämä estää ongelmia.

Voisitko tehdä huulestasi täyteläisemmät?

Täydellisiä huulia pidetään kauniina – aina. Joten ei ole yllätys, että trendi kohti täyteläisempiä huulia on saamassa vauhtia. Se ei ole niin yksinkertaista, koska huulesi muuttuvat ajan myötä. Ikääntyessään ne luonnollisesti ohenevat, koska kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto hidastuu. Suosittelemme, että et kokeile erilaisia ​​Internetissä kiertäviä tee-se-itse-ratkaisuja cayennepippurin tai vesipullon väärinkäytöstä. On olemassa muutamia asioita, joita voit varmasti tehdä saadaksesi huulesi täyteläisemmät:

Proteiinia ja C-vitamiinia sisältävä ruokavalio tukee kollageenin tuotantoa ja auttaa suojaamaan ihon luonnollista rakennetta ja hidasta ohenemista. Joten syö paljon tummia lehtivihanneksia ja korkealaatuisia proteiinilähteitä, kuten linssejä ja kalaa.

Huulet näyttävät täyteläisiltä kuorittuna ja kostutettuna. Varmista siis aina, että sinulla on hyviä kosmeettisia huultenhoitotuotteita ja juo paljon.

Miten puhdistat meikkisiveltimet?

Pidä meikkisiveltimesi jatkuvasti erittäin puhtaina on hyvä tapa vähentää bakteereja ja estää hilseilyä ja ihottumaa herkälle tai akneen taipuvaiselle iholle. Puhdista siveltimet ja harjat shampoolla kerran tai useamman kerran viikossa.

Ole varovainen, ettet vahingoita siveltimen tai harjan liimaa. Pidä sitä alhaalla, kostuta hanan alla olevat harjakset lämpimällä vedellä ja hiero varovasti muutama tippa vauvashampoota tai hajutonta saippuaa poistaaksesi meikin ja lian.

Huuhtele huolellisesti ja aseta puhtaalle pyyhkeelle kuivumaan.

Kuinka poistaa sisäänkastuneet näppylät?

On niin houkuttelevaa puristaa, pistää, raapia tai nipistää sisäänkasvanutta näppyä – mutta vastusta pakottamista! Muuten vain ajat infektion ja tulehduksen syvemmälle huokosiin, mikä lisää merkittävästi arpeutumisen todennäköisyyttä. Ihon alle kasvaneet pinttyneet näppylät vaativat kärsivällisyyttä ja hillintää.

Puhdista kasvosi miedolla puhdistusaineella kahdesti päivässä. Ennen kuin teet tämän, liota ongelma-aluetta jonkin aikaa kuuman, kostean musliiniliinan alla.

Taputtele iho puhdistuksen jälkeen kuivaksi ja levitä ohut kerros antifouling-seerumia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *